Zara Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 3468161291
WEB http://zarahalkegitimmerkezi.meb.k12.tr
Adres : Yenicami Mahallesi, Ağılkapı, Küme Evler No 1 58700 Zara/SİVAS
VİZYON : Günlük yaşam kalitesini artıran, mesleki alanda gelişen teknolojiye ayak uyduran sosyal ve kültürel değerlere önem veren Hayat Boyu Öğrenme sürecindeki tüm yaş gruplarına imkan sunmaya çalışan örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak, milli kültür bilinci içerisinde kültür değerlerimizi korumak ve yaşatmakla birlikte, Hayat Boyu Öğrenme kapsamında okuma yazma bilmeyen bireylerden başlayarak bireylerin iş ve meslek edinmelerine kadar çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebileceği bilgi, beceri ve davranışı kazandırmak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam gün tam yıl 7-24 saat
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Katı Yakıtlı Kalorifer Sistemi
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Şehir içi halk minibüsü, yaya, özel araç
Yerleşim Yeri : Zara Merkezinin yaklaşık 1 km kuzeyinde suşehri-şerefiye kavşağında Yenicami Mahallesi, Ağılkapı Küme Evler No:1 adresinde İhata duvarlarıyla çevrili bahçe içerisinde tek katlı bina
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde olup Hükümet Binasından yaklaşık 1 km´ dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :